Starity

James Franco is megkapta csillagját

2013. március 09. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Francóé lett a legújabb csillag a Hírességek sétányán: a ceremónia tegnapelőtt zajlott le.

hirdetés
James Franco is megkapta csillagját

James Franco könnyei visszatartásával küszködött, mikor átvette jól megérdemelt csillagját a a hollywoodi Walk of Fame-en, március hetedikén. Az Óz, a hatalmas sztárját büszkeség töltötte el, mikor ténylegesen bevonult a szórakoztatóipar történelmébe azzal, hogy átvette kitüntetését, illetve kéz- és lábnyomát cementbe formálta az El Capitan színház előtt.

„Azt kívánom, bárcsak rengeteg nevet ide tehetnék még. Ez egy együttműködő iparág, az emberek a forgatásokon, azok, akik mindig ott voltak mellettem... ha tehetném, a ti nevetek kerültek volna ide. Köszönöm, és mindig emlékezni fogok erre” – nyilatkozta meghatódva James az átadáson.

Többek közt legújabb filmjének rendezője is beszédet mondott tiszteletére: „Az évek alatt rengeteg dolgot megtanultam róla. Ő egy tanár, egy költő, egy színész, egy rendező, író és producer, s a lista napról napra növekszik! Mindig felfedezhetünk benne valami újat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek