Starity

Elkészült Zsaki új dala

2013. március 09. 16:04   |   Szerző: lulooh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Andrádi Zsanettet a színházrajongók már jól ismerhetik, hiszen ő játssza többek között a Vámpírok bálja és a Robin Hood című musicalek főszerepét. Március 8-án mutatta be az új dalt, ami a Mire jó...? címet kapta.

hirdetés
Elkészült Zsaki új dala
Fotó: Both Gábor

Zsakinak már két dala megjelent: a Kávéház 2011 októberében készült el, a a Miért engedtél el? pedig 2011 karácsonyán került bemutatásra, és készült belőle egy feldolgozás, a Miracles And Feelings. A legújabb klip inkább egy „hogyan készült” videó.

A zeneszerző Andrádi Zsanett és Horváth Péter, Zsaki írta a dalszöveget is. Az elkészítésében részt vett Fehér Adrienn (vokál), Lovrek Krisztián (gitár), Bognár Brigitta (hegedű), Szendőfi Balázs (basszusgitár), Pusztai Gábor (dob) és Horváth Péter (zongora).

„Hát itt van a mi kis hogyan készült klipecskénk. Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a dal készülésében. Köszönöm a barátaimnak, de még jobban az ellenségeimnek, mert jó ellenzék nélkül nem tudnám, milyen erős vagyok” – írta a hivatalos Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek