Starity

A legsikeresebb videoklipek: Jonas Brothers

2013. március 25. 10:10   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A három Jonas fiú legjobb öt videoklipjét mutatja be a cikkünk, nézettség, tetszikelők és nem tetszikelők alapján.

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Jonas Brothers

A Jonas Brothers évek óta sokak kedvence, a háromtagos fiúzenekar, amelynek a tagjai Nick, Joe és Kevin Jonas, az évek során maradandót alkotott, íme, a leghíresebb illetve legsikeresebb öt JB-videó.

SOS

Minden idők legjobb Jonas Brothers-klipjét több mint 98 millióan tekintették meg. Nem meglepő, mert 2007 augusztusában jelent meg, a rajongók úgy tekintenek az SOS-re, mint a fiúk világ körüli karrierjének kezdetére. A YouTube-felhasználók úgy 216 ezrének tetszett, 27 ezrének pedig nem. A második albumuk második videója lett.

Az RMS Queen Mary óceánjárón játszódott a történet, ahol a barátnők és a kapcsolat problémáit mutatják be a saját szemszögükből. Édrekesség, hogy a szöveget Nick az éjszaka közepén, mindössze tíz perc alatt írta, és mellékszereplő volt Moises Arias, aki Joe exbarátnőjét akarta megszerezni.

Burnin’ Up

Ez a kisfilm sem szerénykedhet, ha a megtekintések számát nézzük: 95 milliószor kattintottak rá, majdnem 195 ezer embernek tetszett, és 30 ezernek nem nyerte el a tetszését. A legsikeresebb, A Little Bit Longer lemezükön hallhatjuk a dalt, amelyet 2008. június 19-én játszottak le először a rádiók. A klip rögtön a Camp Rock premierje után, június 21-én debütált.

A fiúk elképzelik, milyenek lennének akcióhősként, és hogy hódítanák meg a lányokat. Nick James Bond szerepét kapta, Joe Sonny Crockettét, Kevin pedig egy kungfumesterét. Szerepeltek benne olyan hírességek, mint Selena Gomez, David Carradine, Robert Davi, Danny Trejo, plusz a zenekar Big Robként becézett akkori testőrük.

When You Look Me In The Eyes

A 2008-as egyik legnagyobb szerelmesdalának mondhatjuk – a Jonas-rajongók körében. Kevesebb mint 9 ezer ember nem kedvelte a hozzá társuló videót, 136 ezernek tetszett, és majdnem 55 milliós nézettséget tudhat a magáénak. A listánkon a harmadik, de kijelenthetjük, hogy ez a legtöbbször felidézett. Rengeteg kommentálás érkezett arról, hogy 2013-ban is hallgatják, sokan ehhez hasonló zenéket szeretnének hallani az új albumon.

A When You Look Me In The Eyes kétszer is megjelent, egyszer Nick Jonas szólóalbumán, másodszor pedig a 2007-es Jonas Brothersön. A kisfilm premierje a Disney Channelen zajlott le 2008 januárjában. Egy egyszerű, fekete-fehér klip, ami bemutatja a koncertek előtti felkészülést, az utazást, a dal előadását és nem utolsó sorban, a rajongókat. Tartalmaz olyan képkockákat is, amelyeket Joe készített.

Lovebug

A YouTube szerint a Lovebug a negyedik legnézettebb Jonas-videoklip, 23 millió megtekintéssel, 74 ezer tetszikkel és ötezer „dislike”-kal. A világpremier 2008. október 19-én zajlott le, óriási sikerrel. Kevin szerint a The Notebook (Szerelmünk lapjai) inspirálta őket arra, hogy ilyet alkossanak.

A történet egy szerelmespárról szól, akik kénytelenek elengedni egymást, mert a tengerésznek el kell mennie a háborúba: az idős férfi alszik, közben az unokája sürög-forog körülötte, próbálja felébreszteni. A lánya elvett egy albumot, amiben régi képek szerepeltek még a háború előttről, amit az akkorra már idős hölgy megtartott. Tehát, az igaz szerelem nem ismer sem távolságot, sem határokat. A fiatal lányt Camilla Belle játssza, akivel Joe akkor találkozott először, és később együtt is voltak.

Hold On

A Hold On az önmagukról elnevezett 2007-es korong első single-je lett. Május 22. óta 20 millióan nézték meg, 54 ezrük szereti, kétezrük viszont nem kedveli ezt a videót. Szerepelt a Disney Johnny Kapahala: Back on Board című filmében és a Free Style-ban is.

Roppant egyszerű stílussal bír: egy szobában játszódik, a kottákat elfújja a szél, kezd óriási káosz, rendetlenség lenni, majd ledőlnek a falak, és a szabad ég alatt zenélnek. Ahogy abbahagyják az éneklést, a szél is elcsendesedik. Azt írják le a dalban, hogy egy üres szoba is lehet hangos, például a hangos könnycseppektől, amik éppen meg akarnak fullasztani minket. Ne add fel, tarts ki a végsőkig, legyen hited – ez a három legfontosabb dolog, amit a fiúk szerint be kell tartanunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek