Starity

Gyermeket szeretne Olivia Wilde

2013. március 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Marie Claire-nek beszélt családalapítási terveiről; elárulta: legalább három gyermeket szeretne vőlegényétől.

hirdetés
Gyermeket szeretne Olivia Wilde
Fotó: Kyle Blair/Wenn

A színésznőt pár hónapja jegyezte el Jason Sudeikis, akivel 2011-ben találkozott, és biztos abban, hogy nagyszerű apa válik belőle. Wilde a Marie Claire magazin áprilisi számában nyilatkozott kapcsolatukról: „Ha meg kell történnie, megtörténik. Jason annyira jó a gyerekekhez. Sosem tapasztaltam még meg azt, mint most. Egyszerűen ránézek, és azt érzem, vele szeretnék gyereket nevelni.”

A Doktor House sztárja azt is kifejtette, a színész azon kevés férfiak közé tartozik, akik igazán megértették őt. „Mindketten szinglik voltunk, találkozgattunk másokkal, de igazán átlátott rajtam, mindazon a baromságon, ami bennem van. Tényleg megért engem.”

A színésznő bevallotta, először nem is gondolta volna, hogy Jasont érdekelni fogja a személyisége, mivel hozzá képest unalmasnak hiszi magát, de elképesztően örül, hogy az élet ide sodorta, mivel úgy véli, megtalálta az igazit.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek