Starity

Emlékestet tartanak Cipőnek

2013. március 13. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ország több pontján is csatlakozhatsz egy-egy megemlékezéshez, Budapesten például a rajongók együtt fagyiznak Cipő emlékére.

hirdetés
Emlékestet tartanak Cipőnek
Fotó: Csokonai Gábor

Mindenkit sokkolt a hír, hogy hétfőn, nem sokkal egy óra után a Republic énekese életét vesztette a háromhetes kóma után. A temetéséről jelenleg sincsenek információink, mivel a család fog dönteni arról, nyilvános lesz-e, viszont rajongók ezrei szerveznek különféle emléknapokat és -esteket, régiótól függően.

A kisvárdai gimnázium tanulói például holnap egy emlékfal előtt emlékeznek meg az énekesre, míg barátai arra ösztönzik a rajongókat, tartsanak velük szombaton, és fagyizzanak egyet a budapesti Jégbüfé előtt. A Republic tagjai még nem biztos, hogy csatlakoznak a rajongók táborához – számolt be a Bors.

A hivatalos szóvivőjük szerint az, hogy mi lesz az együttessel, még kérdéses, egyelőre egyikőjük sem a jövővel foglalkozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek