Starity

Mi lett veletek, szépségkirálynők?

2013. március 14. 12:12   |   Szerző: Jeckyll

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Górcső alá vesszük azokat a ma már ismert színésznőket, közéleti személyiségeket, akik valaha szépségkirálynőként kerültek a köztudatba.

hirdetés
Mi lett veletek, szépségkirálynők?

Nagy elismerést jelent, ha valakit szépségkirálynőnek választanak, azonban van, amikor elég a beskatulyázásból, és ideje valami újat mutatni. A cikkünkben szereplő közéleti személyeknek sikerült!

Eva Longoria

A Texas állambeli Chorpus Christiben nyert szépségversenyt még 1998-ban. Ezután próbált betörni a filmiparba, azonban ez csak jóval később, 2004-ben sikerült igazán, amikor megkapta Gabrielle Solis szerepét a Született feleségek című népszerű sorozatban. Azóta Golden Globe-jelöléssel is büszkélkedhet, s több főszerepet is magáénak tudhat.

Aishwarya Rai

Indiát képviselte 1994-ben a Miss World világversenyen, ahol az ő fejére került a korona. Manapság az egyik legfelkapottabb bollywoodi színésznő, több mint negyven filmben szerepelt, emellett rengeteg reklámkampányban találkozhattunk vele.

Ximena Navarrete

A mexikói modell 2010-ben lett az univerzum szépe. Az ezt követő évben főleg jótékonysági munkával hívta fel magára a figyelmet, 2013-ban azonban már rebesgették, hogy Salvador Mejia egyik telenovellájában kap főszerepet, ami világszerte ismertté teheti a nevét.

Halle Berry

1986-ban lett Miss USA, majd a világversenyen hatodik helyezést ért el. Néhány év múlva már komolyabb szerepeket kapott a rendezőktől, olyan filmekből ismerhetik, mint a Macskanő, a Felhőatlasz vagy az X-Men. Ma már Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjjal is büszkélkedhet.

Priyanka Chopra

A szintén indiai szépség 2000-ban lett a világ szépe. 2002-ben rögtön két filmben is szerepelt, ami megalapozta színészi karrierjét. A kritikusok remekül fogadták szereplését, több díjjal jutalmazták hazájában. Manapság a legjobban fizetett színésznők egyike Indiában.

Balogh Edina

2003-ban választották meg a Miss Hungary szépségversenyen, majd a következő évben már debütálhatott a Barátok köztben mint Nádor Kinga. Edina a mai napig szereplője a sorozatnak, bár terhessége miatt rövid kényszerpihenőre küldik a karakterét.


Fotó: Miss Hungary; RTL Klub/Sajtóklub/Klinszky Gábor

Horváth Éva

Éva a Miss World Hungary 1998 cím tulajdonosa. A verseny után főleg műsorvezetőként találkozhattunk vele különböző csatornákon, például a Cool Tv-ben vagy az RTL Klub Reggelijében. Az ő nevéhez fűződik a nagy sikerű Éden Hotel című reality vezetése is.


Fotó: Miss World Universe; Nánási Pál

Kapócs Zsóka

2001-ben nyert versenyt itthon a Miss World Hungary döntőjében. Kezdetben modellként és műsorvezetőként próbált érvényesülni, azonban ma már főleg színházban találkozhatunk vele, de énekesi karrierjét is építi: Karády-dalokat tartalmazó CD-je 2009-ben látott napvilágot.


Fotó: Miss W. Hungary; dfp.hu/Schummy Csaba

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek