Starity

Szafarira invitál az Animale

2013. március 13. 19:07   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brazília egyik legnagyobb divatmárkája nem bízott ezúttal sem a véletlenre semmit, és Rosie Huntington-Whiteley helyére Constance Jablonskit szerződtette, hogy reklámozza a legújabb kollekciót a nyári szezonban.

hirdetés
Szafarira invitál az Animale

A brazil divatmárka, az Animale igen egyedülálló tájat választott a 2013-as nyári kampányának helyszínéül. A kampány főszereplője nem más, mint a gyönyörű szupermodell, Constance Jablonski. Az afrikai szavanna vadregényes tája tökéletesen illeszkedik a márka által megálmodott stílushoz a nyári szezonban.

A kampányt Henri Gendre fotózta, az összeállítások pedig Luis Fiod munkáját dicsérik. A francia gyönyörűség szuperül mutat az Animale által megálmodott darabokban, melyeket az ellenállhatatlan formában illeszkedő sziluettek uralnak az aktuális szezonban. Tehát a márka nem is választhatott volna megfelelőbbet Rosie Huntington-Whiteley helyére, aki jelenleg Dél-Afrikában forgat.

Constance-t tartják napjaink egyik legszebb topmodelljének, és mézszőke hajával, sötétkék szemeivel tökéletesen beleillik a márka által megálmodott állatmintás darabokba. A fotózáshoz választott éjféli szavanna tája pedig teljessé teszi a képet kifinomult érzékiségével.

A legújabb kollekció ezúttal a nőiességre összpontosít, miközben a tervező mesterien csempészte bele az extrémitást a darabokba a zebracsíkos-, leopárd-, és krokodilbőrminták segítségével, melyeket főként olívazöld és ólomszínű alapokra fektettek. Ezek tökéletes kontrasztja teszi egységessé a kollekciót.


Fotó: Henri Gendre / Animale Brasil

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek