Starity

David Bowie — az új album a csúcsra kerül

2013. március 14. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hivatalos Slágerlista Társaság szerint David Bowie legújabb lemeze a toplisták tetejére fog kerülni.

hirdetés
David Bowie — az új album a csúcsra kerül

Ha ez valóban így lesz, akkor húsz év óta a brit énekes ismét egy Nr. 1-albumot tudhat majd a magáénak. A The Next Day címet viselő lemez március 11-én jelent meg, és lehet, hogy a toplisták első helyére kerül hamarosan – ez Bowie-nak legutoljára 1993-ban sikerült a Black Tie White Noise című munkájával. Biztató a kilátás, hiszen egyetlen nap alatt máris elkelt belőle 56.000 darab.

„Bowie hivatalosan is visszatért! – jelentette ki az Official Charts Company ügyvezető igazgatója, Martin Talbot. – A The Next Day egy igazi ajándék minden Bowie-rajongónak. A hangzása pontosan olyan, mint egy klasszikus Bowie-albumnak – és a népszerűsége máris azt mutatja, hogy a brit közönség nyomban a szívébe zárta.”

Múlt héten bemutatták a Paul Smith által tervezett trikót, ami az új album megjelenését ünnepelte – látható rajta a The Next Day borítója, amit az 1977-es Bowie-lemez, a Heroes inspirált – és ez csak egyike a számtalan közös munkának, amit Bowie és Smith erre az évre tervezett.

Bowie felesége, a híres modell, Iman pedig elárulta a Grazie magazinnak, hogy az új albumhoz egy turné is megrendezésre kerül – Iman és a Bowie-val közös kislányuk, Alexandra nem tudnak ott lenni minden koncerten, ám a rajongók bizonyára ugrálnak örömükben, hogy ismét a színpadon láthatják a legendás énekest!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek