Starity

Morrissey lecserélte Bowie-t

2013. március 15. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel David Bowie nem engedte meg, hogy Morrissey felhasználja egy közös fotójukat, a brit énekes mással helyettesítette a Heroes előadóját a képen.

hirdetés
Morrissey lecserélte Bowie-t

Múlt hónapban David Bowie megtagadta az engedélyt Morrissey-től, hogy a következő kislemezének borítójához, a The Last Of The Famous International Playboyshoz felhasználhassa egy közös fényképüket, amelyet eddig még sehol sem publikáltak, és még 1992-ben készült New Yorkban. A brit énekes erre előkerített egy másik fotót, amin a 80-as évek népszerű popcsillagával, a mára elfeledett Rick Astley-vel pózol még 1989-ben, a Top Of The Pops című műsor színfalai mögött.

Morrissey április 8-án újra megjelenteti az 1989-ben kiadott kislemezt, az 1991-es Kill Uncle című albumával együtt – természetesen digitálisan újrakevert formában.

A The Smiths egykori frontembere nemrégiben kénytelen volt megszakítani az amerikai turnéját, és több koncertet le kellett mondania, amikor kórházba került, ahol agyrázkódással, vérző fekéllyel és nyelőcsőproblémákkal kezelték.

Mialatt a kórházban lábadozik, David Bowie a visszatérését ünnepli, hiszen a március 11-én megjelent legújabb albuma, a The Next Day máris hatalmas siker Nagy-Britanniában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek