Starity

Emma Watson mégsem lesz Hamupipőke

2013. március 14. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Variety magazin szerint a Harry Potter-filmekkel ismertté vált színésznő mégsem vállalja el a felkínált szerepet.

hirdetés
Emma Watson mégsem lesz Hamupipőke

Az üvegcipellő mégsem illik Emma Watson lábára, aki visszautasította az ajánlatot, hogy Kenneth Branagh legújabb filmjében, a Hamupipőkében (Cinderella) eljátssza a főszerepet.

Azt pletykálták, hogy a Harry Potter-filmek sztárja a Disney stúdióval tárgyalt arról, hogy szerepelne a filmben, noha a Variety magazin most arról számolt be, hogy Emma elutasította a szerepet. Cate Blanchett már beleegyezett, hogy Hamupipőke gonosz mostohájának bőrébe bújjon – az ő részvétele száz százalékosan biztos.

A film része annak az új sorozatnak, amelynek során Disney-meséket visznek a filmvászonra, így követi Tim Burton Alíz Csodaországban, Sam Raimi Óz, a hatalmas és Robert Stromberg Csipkerózsika című alkotásait – ez utóbbiban Angelina Jolie játssza a főszerepet.

Az állítólag 2014-ben bemutatásra kerülő Cinderella munkálatai már lassan két éve folynak, miután elkészült a forgatókönyv, amelyet a Twilight: Újholdjával elhíresült Chris Weitz és Az ördög Pradát visel írója, Aline Brosh McKenna készített.

A Disney kezdetben Saoirse Ronannak (Vágy és vezeklés), Gabriella Wilde-nak (A három testőr) vagy Alicia Vikandernek (Anna Karenina) szánta a főszerepet, de egyik színésznő sem tudta elvállalni más kötelezettségeik miatt.

Watson tavaly a The Perks of Being a Wallflower című filmjét forgatta, hamarosan pedig Russell Crowe oldalán láthatjuk a Darren Aronofsky által rendezett Noah című alkotásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek