Starity

Miranda Kerr autóbalesetet szenvedett

2013. március 14. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A babaarcú ausztrál fotómodell hétfőn autóbalesetet szenvedett, de szerencsére nem sérült meg komolyabban.

hirdetés
Miranda Kerr autóbalesetet szenvedett

Az egyik barátjával szórakozni indult Miranda Kerrt nyakmerevítőt viselve fotózták le a paparazzók, amit egy jókora kendővel igyekezett leplezni.

Az ausztrál modell hétfőn (március 11.) kisebb balesetet szenvedett, amikor a Los Angeles-i autópályán összeütközött egy másik kocsival. Miranda mellett az asszisztense ült, és mindketten kisebb sérüléseket szenvedtek – a másik autó sofőrje pedig hamarosan a bíróság előtt találhatja magát gondatlan vezetés vádja miatt.

A baleset után a modellen több MRI-vizsgálatot végeztek, hogy megállapítsák a sérülései komolyságát, ugyanis Miranda komoly nyak- és hátfájdalmakra panaszkodott. Szóvivője, Annie Kelly elmondta az ausztrál 9 Newsnak: „Nagy fájdalmai vannak, de örülünk, hogy nem lett komoly baja.” A modellről most férje, a brit színész, Orlando Bloom gondoskodik, aki egyúttal kétéves gyermekükre, Flynnre is felügyel, aki szerencsére nem tartózkodott az autóban a baleset idején.

Miranda nem tett említést a balesetéről a Twitter-oldalán, noha tett egy-két megjegyzést a Los Angeles-i időjárásról. Jelenleg teljes erőbedobással készül arra, hogy folytassa a munkát. Jövő hónapban hazautazik Ausztráliába, hogy bemutassa a Qantas légitársaság legújabb egyenruháit, amiket a híres párizsi tervező, Martin Grant készített.

Nem ez volt az első autóbaleset a modell életében. 15 éves korában elveszítette az akkori barátját, Chris Flynnt, s az eset után mély depresszióba esett. Nemrégiben Miranda elárulta, hogy a kisfiát a férfi emléke előtt tisztelegve nevezte el Flynn-nek.


Fotó: FameFlynet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek