Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 14. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon kitől kellett fájdalmas búcsút vennie Justin Biebernek, hogyan fogják elkeresztelni a brit királyi csemetét és hányadán áll Miley Cyrus és Liam Hemswort kapcsolata? A kérdésekre a válasz hamarosan kiderül alábbi rövidhíreinkben, melyekről nem biztos, hogy hallottál!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Demi Lovato megvált hosszú hajától

Az ex-Disney-csillag a minap töltött fel egy fotót Twitterre, melyen új frizurájával dicsekedett el követőinek. Miután Demi végigment szinte az egész szín- és fazonskálán nemrég visszatért eredeti barna hajszínéhez, most pedig vállig érő hajkoronát újított.

*

Máris elkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegné lányát?

Mióta kiderült, hogy Cambridge hercegnője várandós az egész világot lázban tartja a királyi csemete neme és neve. Nemrég Kate okot adott arra, hogy azt feltételezzük kislányt hord a szíve alatt, most pedig állítólag már az is kiderült, milyen névre fog hallgatni a baba.

A pletykák szerint a család az Elizabeth Diana Carole nevet választotta Vilmos nagymamája, Elizabeth királynő, édesanyja, Diana hercegnő és a hercegné édesanyja, Carole előtt tisztelegve.

*

Vége Miley Cyrus és Liam Hemsworth szerelmének?

Miután szárnyra keltek azok a rosszindulatú híresztelések, melyek szerint Az éhezők viadalának Gale-je megcsalja menyasszonyát, sokak az esküvői harangok helyett a vészharangokat kezdték kongatni. Most nagyon úgy tűnik, a páros kapcsolatának vége, ugyanis ha nem lenne elég, hogy a 20 éves színésznő nem hordja eljegyzési gyűrűjét egy bennfentes szerint örökre végeztek egymással, mivel Liamnek elege lett Miley vadságából.

*

Harry Styles nem kér többet Taylor Swiftből

A One Direction szívtiprója örökre végzett a country-énekesnővel: nem beszél se vele, se róla és soha többé nem akar vele lenni, mivel már túllépett rajta. Ha a pletykás ismerősnek igaza van, már csak arra kell várnunk, hogy Taylor is háta mögött hagyja a múltat és befejezze volt barátja lejáratását.

*

Az örök vadászmezőkre távozott Justin Bieber hörcsögje

Az utóbbi időben rájár a rúd a kanadai tinisztárra és ha még nem lett volna elég gondja, most kiskedvence is felszállt a hörcsög-menyországba. Justin tavaly decemberben ajándékozta oda a Pac névre hallgató rágcsálót Victoria McClure nevezetű rajongójának, aki Twitteren tájékoztatta az embereket a szomorú eseményről.

*

Kim Kardashian frufrut vágatott

Az áldott állapotban lévő valóságshow-sztárnak változásra volt szüksége, ezért úgy döntött meglátogatja fodrászát és frufrut vágattat magának. Bár hajszobrásza, Philip szerint sosem lenne szabad terhes nőre hallgatni, mégis teljesítette Kim akaratát, aki az aggodalmak után végül teljesen meg volt elégedve a végeredménnyel.

*

Áprilisban jön Selena Gomez új kislemeze

Köztudott hogy hónapokon belül a boltok polcaira kerül a Spring Breakers sztárjának legújabb albuma, melyről jövő hónapban érkezik az első kislemezes dal Come And Get It címmel, mely egy igazán vidám és pörgős szerzemény.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek