Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles után ezúttal egy énekesnő varratott pillangótetkót, három kiskutyus is gazdára talált, de vajon mit művel Demi Lovato szurokba mártott kézzel? Íme, hat sztori, amiről lemaradhattál!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Meglopták Julianne Hough-t

A Menedék sztárja március 8-án látogatta meg egyik barátját, és miközben nála volt, ékszereit kilopták az autójából. Egy ügyes tolvaj törte fel a kocsit, majd magával vitte a 100.000 dollár értékű ékszereket, amiket barátjától, Ryan Seacresttől kapott – írja a TMZ. Jelenleg is nyomoznak az ügyben.

*

Négy év után szingli Anna Kendrick

Anna Kendrick és Edgar Wright véget vetettek négyéves kapcsolatuknak – erősítette meg számos forrás az Us Weeklynek. A Pitch Perfect 27 éves sztárja és a Shaun of the Dead rendezője 2009-ben kezdtek randizni, miután találkoztak a Scott Pilgrim a világ ellen forgatásán.

Anna a barátok szerint jó passzban van, és a brit Wrightnak sincs ideje búslakodni, hiszen legutóbbi filmje, a World's End szerkesztésén munkálkodnak, melyben Simon Pegg, Nick Frost és Martin Freeman szerepel.

*

Új tetkót varratott a Little Mix tagja

Leigh-Anne Pinnock a Twitteren mutatta be legújabb testdíszét, amely egy pillangót és hangjegyeket ábrázol a lapockája felett. Legutóbb Harry Styles varratott lepketetkót – valljuk be, az énekesnőhöz jobban illik.

*

Kiskutyát fogadott örökbe Zooey Deschanel

A New Girl sztárja két édes kiskutyust mentett meg egy Los Angeles-i alapítvány segítségével, akik gazdi nélkül maradtak – jelentette be a Twitteren. „Köszönet a Bill Alapítványnak a legjobb, legédesebb, legcsodásabb kutyákért a világon. Szemem fényei!”

A két tappancsos a Zelda és a Pötty nevet kapta.


Fotó: Twitter

*

Klipet forgat Demi Lovato

Március 14-én kapták lencsevégre az énekesnőt, amint a Heart Attack című dal videoklipjének forgatási munkálatain vett részt egy szeméttel körbevett sikátorban.

Demi az MTV-nek mondta el, hogy a legújabb klip más lesz, mint az előzőek, a fotók alapján pedig igazán különleges stílussal felruházott kisfilmre számíthatunk.

*

Khloé Kardashian új kutyát kapott

A realitysztár testvére, Kim mutatta be Khloé legújabb kutyusát az Instagramon keresztül, aki a Bernard Hopkins nevet kapta, Lamar Odom szánta meglepetésül feleségének.


Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek