Starity

Taylor és Perez egymást alázzák

2010. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen nemrégiben tett kijelentései sokakat ledöbbentettek — Perez Hilton ebből is viccet csinált. Ő a Twitteren szállt szembe a vadóc színésznővel, Taylor Momsennel.

hirdetés
Taylor és Perez egymást alázzák

Taylor Momsen „ártatlan” tweetje beindította Perez fantáziáját. Mint azt már megírtuk, Taylor minden előzmény nélkül kijelentette, hogy a vibrátora a legjobb barátja, erre Perez kapva kapott az alkalmon, és kitweetelte a sajátján: „Taylor Momsen dildót használ!”. Taylor szinte azonnal válaszolt: „Nem dildót, vibrátort...nagy különbség...”.

Perez azután ezt írta: „Nem vibrátorra van szükséged, hanem erre!”, és posztolt egy képet egy gumiökölről. Erre Taylor: „Hű, te most tényleg úgy gondolod, hogy okés fisztelni egy 16 éves csajt? Posztoltad Miley bugyiját, aztán most ezt... hm, én erre azt mondanám: Élvezd a börtönt...

Perez is megadta a módját a válaszadásnak: „Hát, te 16 éves lány létedre inkább viselkedsz úgy, mint egy 40 éves szajha.”

Egyelőre nem születtek eredmények a harc győztesét illetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek