Starity

Sztárok és furcsa hobbijaik II.

2013. március 16. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében hét sztár különös és talán nem mindennapi hobbiját mutatjuk be.

hirdetés
Sztárok és furcsa hobbijaik II.

Mindenkinek lehetnek fura szokásaik, hobbijaik, egyesek bélyegeket gyűjtenek, mások a vonatokért vannak oda, de a celebvilágban is találkozhatunk olyanokkal, akik igazán meg tudnak minket hökkenteni kedvenc időtöltéseikkel. Cikkünkben most hét hírességet mutatunk be.

David Arquette

Míg a színészt leginkább a Sikoly-filmek miatt ismerheti a nagyközönség, a való életben messze elkerüli az efféle filmek világát, inkább nyugisan tengődik otthon nagymamamódra: David Arquette titkos szenvedélye nem más, mint a kötögetés! Állítása szerint nagyijától örökölt egy kötő/varrókészletet, a forgatások szüneteiben is gyakran köt, ráadásul saját készítésű sálakban mászkál az utcán!

Angelina Jolie

Angie annyi gyerkőcöt nevel, hogy azt hinnénk, visszafogott szenvedélynek hódol, de igencsak megdöbbentő, hogy különféle tőröket és kardokat gyűjt! Egyszer még Billy Bob Thornton vérét is magával hordozta, de azért reméljük, a szúró-vágó fegyvereket elzárva tartja a kicsik elől.

Leslie Mann

A 40 és annyi sztárja igazi poénkavalkád a képernyőn, gyakran másokat is megnevettet, mikor leesik egykerekű biciklijéről! A fura hobbija még kilencévesen alakult ki nála, de nemcsak tekerni tud rajta, hanem különféle mutatványokat is előad, mint például a hátrafelé bicajozás vagy a zsonglőrködés!

Taylor Swift

Nem, nem a randizás! A popsztár gyakorta oszt meg képeket az életéből az Instagramon keresztül, beleértve saját hógömbjeit is! A nashville-i lányt nem érdekli, ha nincs karácsonyszezon, örömmel összedob bármikor egy hógömböt, mellesleg a sütésben is jeleskedik.

Catherine Zeta-Jones

Nem újkeletű Catherine szerelme: már gyermekkorában is nagy mágus volt, a kártya- és labdajátékok nagymestere, így nem is csoda, hogy imád bingózni. Férje, Michael Douglas elmondta, a karácsony náluk nem a szeretetről, hanem a játékokról szól, a színésznő ugyanis ekkor mindenkit megfoszt a teljes vagyonától.

Tom Hanks

Tom sosem titkolta szenvedélyét: imád régi írógépeket gyűjteni. Egy több mint kétszázdarabos kollekcióval rendelkezik, s ha teheti, minden városban, ahol jár, benéz egy régiségboltba, hátha akad kedvére való.

Quentin Tarantino

Quentin imádja a táblajátékokat, azóta gyűjti őket, mióta egy régi adást látott a televízióban, emellett másik kedvence a bogárgyűjtés: parafából készült táblákra szúrja az utcán talált halott, de nem eltaposott bogarakat, több tucatnyi kollekciója van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek