Starity

Ashton Kutchert nem érdeklik rajongói

2013. március 16. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész magasról tesz rajongóira: ha azok egy stúdióbeli túrán vesznek részt, Ashton inkább elmenekül, mintsem integessen nekik.

hirdetés
Ashton Kutchert nem érdeklik rajongói
Fotó: CBS

Ashton Kutcher dívaként viselkedik, már ami a rajongóit illeti – mesélte a Hollyscoopnak egy, a CBS csatornánál dolgozó személy. Általában naponta tehetnek egy kisebb túrát az egyébként sokat perkáló rajongók a stúdióban, ahol a Két pasi meg egy kicsit is forgatják, és úgy fest, Ashton ki nem állhatja rajongóit.

„Charlie [Sheen] imádta az ilyen túrákat, megállította a forgatást, kiment és beszélt a rajongókkal, fotózkodott, autogramot osztogatott, de Ashton senkit nem enged a színfalak vagy a lakókocsija közelébe, még csak a rajongókra sem néz” – árulta el a fiatal dolgozó.

Ashton 700.000 dollárt kaszál minden egyes epizóddal, ez több mint kétszerese annak, amit Angus T. Jones vihet haza, ennyi pénz fejében – az árulkodó asszisztens szerint – legalább egy integetést megérdemelnének az izgatott fanok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek