Starity

Gwyneth Paltrow éhezteti a gyerekeit

2013. március 16. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A negyvenéves színész-énekesnő életében előfordult már, hogy kórházba került őrült diétái miatt, most gyerekeit kezdte sanyargatni.

hirdetés
Gwyneth Paltrow éhezteti a gyerekeit

Néhány éve súlyos csontritkulást állapítottak meg  Gwyneth Paltrow-nál, hiszen évente többszöri böjtre kényszeríti magát, hol a makrobiotius étrendnek él, van, amikor pedig napokig csak salátát hajlandó magához venni. Gwyneth emellett vérszegénységgel, pánikrohamokkal és D-vitamin-hiánnyal is küzd táplálkozási zavarai miatt.

Szélsőséges étrendjét most kiterjesztette a hatéves fiára, Mosesre és a nyolcéves lányára, Apple-re is. A gyerekeknek nem szabad sem tésztát, sem kenyeret, sem rizst a tányérjukra venniük. Az anyuka szerint ez rossz nekik, ugyanis úgy gondolja, hogy a glutént, a tyúktojást és a tejtermékeket nem képes a szervezetük tolerálni. Állítja azt is, hogy a szénhidrát hatására a gyerekek nem tudnak normálisan gondolkodni, mert az agyműködésük megzavarodik.

A londoni Yvonne Wake táplálkozási szakértő szerint is nagyon bután cselekszik, hogy a fejlődő szervezettől megvonja a szénhidrátokat, szerinte már így is túl véznák a gyerekek.

Az is közrejátszik az esetben, hogy Gwyneth férje allergiás a gluténra (ez is az egyik ok az anya szerint, amiért régóta nincs otthon szénhidrát), de ez nem mentség a gyerekek sanyargatására!


Fotó: screencrush.com

A színész-énekesnő a közelmúltban egy szakácskönyvet is publikált It's All Good... címmel, amiben beszámol speciális táplálkozási- és testmozgási mániáiról. A beteges szakácskönyvet kritikusan fogadták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek