Starity

Nicki Minaj újjászületett

2013. március 16. 15:03   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Elle magazin amerikai kiadásának címlapján szerepelt az előadó, ám ezúttal otthon hagyta a pink rúzsát.

hirdetés
Nicki Minaj újjászületett
Fotó: Thomas Whiteside/Elle

Semmi paróka, sem az arcot torzító, zavarbaejtően erős smink. A 30 éves Nicki Minaj az Elle magazinnak engedte meg, hogy természeteshez közelítő fotósorozatot készítsen róla. Az eredmény? Egy szexi és meglehetősen szép nő látható az elkészült fotókon.

Eddig megjelent albumai a Pink Friday és a Barbie World. Lássuk be, maga Nicki is pontosan így néz ki: élénk, sokszor egymástól elütő színek egymás mellett, nemcsupán az elképesztően erős sminket beleértve, de a ruháit és kiegészítőit is, akár még stílusában is elütő darabokkal tűzdelve, s nem veti meg Nicki a színes parókákat sem.


Fotók: Getty Images

Hogy mi rejtőzik a maszkként is funkcionáló sminkzuhatag mögött, már néhány nyers fotón láthattuk, melyek többnyire az interneten keringnek. Az USA Elle magazinjának áprilisi számában azonban Minaj egy egészen új arcát mutatja majd.


Fotók: Thomas Whiteside

Természetesen Nicki is nyilatkozott a fotózásról: „Mikor láttam magamat a képeken smink nélkül, az egyszerűen... azt gondoltam, annyira függő lettem a pink színű rúzsomtól, hogy már szinte a részemmé vált... nélküle és a hatalmas műszempillák nélkül a kamera elé állni olyan érzés volt, mintha meztelen lennék” – vallotta be a rapper.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek