Starity

Jön az Utazás-filmek harmadik része

2013. március 17. 13:01   |   Szerző: Luna0124

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Utazás a Föld középpontja felé (2008) és az Utazás a rejtelmes szigetre (2012) nagy sikert aratott, az utóbbi mintegy 103 millió dollárt gyűjtött, és most jön a folytatás.

hirdetés
Jön az Utazás-filmek harmadik része

A folytatás az Utazás 3: Utazás a Holdba címet kapta, és Jules Verne híres, azonos nevű könyvén alapul. A második rész végén Sean születésnapjára nagyapjától kap egy könyvet, ami nem más, mint Jules Verne könyve, ezzel esélyt kap a harmadik utazás, ami az első kettővel ellentétben már nem a Földön fog játszódni.

A szereplőkről eddig még csak annyit lehet tudni, hogy Josh Hutcherson, az Éhezők viadala sztárja visszatér, és ismét, már harmadjára fogja játszani Sean Anderson szerepét, vele együtt újra láthatjuk mostohaapjaként szereplő Dwayne Johnsont, szerelmét, a Kailanit eljátszó Vanessa Hudgenst és a fiatal lány aggódó apját alakító Luis Guzmant.

Ismét Brad Peyton lesz a rendező, és az írók, Brian és Mark Gunn is együtt fognak működni a forgatókönyv készítésekor. A New Line és a Warner Bros már dolgozik rajta, a tervek szerint 2014-ben a Warner Bros mutatja be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek