Starity

Szombat esti láz: Dundika búcsúzott

2013. március 16. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dundika, Tóth Gabi, Varga Izabella, Győrfi Pál, Istenes Bence, Szilveszter gazda, Vastag Csaba és profi táncpartnereik az elmúlt héten kitartóan gyakoroltak, hogy ma este a maximumot tudják kihozni magukból.

hirdetés
Szombat esti láz: Dundika búcsúzott
Fotó: RTL II/Sajtóklub/Fiala Gábor

Miután Bálint Antónia elbúcsúzott a versenytől, a hét párosnak angolkeringővel vagy jive-val kellett elkápráztatniuk a nézőket.

Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor az utóbbival indított, a produkciójuk 28 pontot ért a zsűri szemében; Esztergályos Cecília szerint múlt heti táncuk sokkal összehangoltabb volt. Dundika és Mészáros Máté angolkeringővel folytatta, majd a harmadik páros, Győrfi Pál és Práger Kitty visszatért a jive-hoz.

A legtöbb pontot Tóth Gabi és Markó Róbert kapta (36), őket követi az Istenes Bence–Südi Iringó-páros 34-gyel, a dobogó harmadik helyére pedig Vastag Csaba és Mármarosi Tünde került 32 ponttal. Ugyan Győrfi Pál és Práger Kitty csak 27 pontot kapott, a verseny Dundika számára ért véget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek