Starity

Liz McClarnon még mindig szereti Lee Ryant?

2013. március 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már régen véget ért az Atomic Kitten énekesnőjének és a Blue egyik oszlopos tagjának a kapcsolata, de Lee Ryan egy rendezvényen úgy érezte, furcsán viselkedik vele egykori szerelme.

hirdetés
Liz McClarnon még mindig szereti Lee Ryant?

Az Atomic Kitten és a Blue rajongói biztosan emlékeznek arra, hogy Liz McClarnon és Lee Ryan elég hosszú ideig alkottak egy párt. Kapcsolatuk során többször szakítottak, majd kibékültek, sőt, az angyali hangú énekes el is jegyezte barátnőjét, azonban 2003-ban végleg szakítottak egymással. Lee később elárulta, hogy még táplál érzelmeket a csinos énekesnő iránt, és Liz is elmondta, hogy hasonlóképp érez, de akkor még úgy gondolta, nem bocsátana meg Lee-nek csapodársága miatt.

A páros ismét találkozott az IVT2 Big Reunion rendezvényén, ahol mindkét együttes fellépett. Lee furcsának találta Liz viselkedését, hiszen úgy tűnt számára, hogy kerüli őt, és amikor végre tudott volna beszélgetni egykori szerelmével, Liz akkor is kerülte a szemkontaktust. Ebből Lee arra következtetett, hogy Liz érzelmei nem hunytak ki.

„Nagyon furcsán viselkedett velem, mindig került, bármerre mentem. Ezért odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy jól van-e, mire elsomfordált. Nem tudom, miért van ez... talán még mindig érez irántam valamit?!”

A rajongók meg is kérdezték erről Lizt a Twitteren, aki azonban tagadta: „Micsoda??? Dehogy!”

Talán ez csak egy füllentés, és a páros újramelegszik? Az esély mindenképp megvan, azonban erre még várniuk kell a kíváncsi rajongóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek