Starity

Dannii Minogue még több gyereket akar

2013. március 17. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál énekesnő szeretne még kistestvéreket a kisfia mellé, de előbb egy pasit kellene találnia.

hirdetés
Dannii Minogue még több gyereket akar

Dannii Minogue egyedülálló, amióta tavaly négyévnyi kapcsolat után szakított a barátjával, Kris Smithszel, de nem unatkozik – nemrég tért vissza Londonba a szülővárosából, Melbourne-ből. Legelső interjújában, amit ezen a héten adott, elárulta, hogy szeretne egy kistestvért a kétéves kisfia, Ethan mellé. Azt is elmondta, hogy már nagyon várja, hogy visszakerüljön a brit televízióba legújabb műsorával, a Britain And Ireland’s Next Top Modellel (Nagy-Britannia és Írország következő topmodellje), miközben a divatcége nemsokára új kollekcióval rukkol elő.

Dannii 2011-ben kilépett az X Factor zsűrijéből, Simon Cowell azóta is próbálja visszacsábítani – legutóbb egy millió fontot ajánlott fel az énekesnőnek, ha Kelly Rowland helyébe lép, de Dannii elutasította: “Az X Factor nem az életem része, nem most. Azt hiszem, érdekes lesz, hogy a nézők egy teljesen más műsorban látnak majd viszont... Egyáltalán nem vagyok ideges.”

Az énekesnő egyelőre élvezi az életet és azt, hogy anya lehet. Kisfia nagyon élvezi, hogy felváltva élhet Londonban (első szava a joghurt volt, brit akcentussal) és Melbourne-ben, és Dannii mindent megtesz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ebből.

“Megálltunk Abu Dhabiban, ahol tevéket látott. Ilyet nem tapasztalhatsz meg egy bölcsődében. Csodás élmény. Ausztrália az otthon. Szükségem volt egy helyre, amit otthonnak nevezhetek. Klassz érzés, amikor Londonban vagyunk, és Kylie-val töltjük az időt. Kylie néni akcióba lép!”

És Ethan, aki júliusban lesz három éves, rajong a nagynénje zenéjéért. “Ethan Kylie dalait hallgatja. Volt egy duettje a Wiggles tagjaival (ausztrál gyerekprogram), és a kisfiam imádja azt a dalt. Már volt egy Kylie-koncerten is. Az első sorban!”

Noha közeledik a 42. születésnapjához, Dannii elárulta, hogy még több gyereket szeretne, de először is találnia kell egy megfelelő új pasit. Ethant azonban semmiképpen sem akarja elhanyagolni, mert egyrészt a kisfiú rengeteg időt igényel, így az énekesnő úgy alakította a programjait, hogy minél többet lehessenek együtt, másrészt nem akar egy pillanatot sem elmulasztani a gyermek életéből. Új műsorát is izgatottan várja.

“Nem vagyok az a tipikus modellalkat, de elég sokat tudok segíteni a lányoknak, hiszen ha én meg tudtam csinálni, akkor ők is. Régen nagyon ideges voltam a fotózásokon, de furcsa módon, amióta állapotos lettem, már nem vagyok többé ideges. Gyönyörűnek éreztem magamat terhesen. Imádtam a nagy pocakomat.”

Noha az apró termetű, nádszálkarcsú Dannii 8-as méretű ruhákat hord, elárulta, azon dolgozik, hogy a nagyobb méretű hölgyekhez is elvigye a divatot. Divatcége, a Project D ruháit már olyan hírességek is viselték, mint a Kate és Pippa Middleton. Új kollekciója, a Simply Be, kifejezetten a teltebb alkatú nőknek készült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek