Starity

Mexikói állampolgárságért küzd Sebastián Rulli

2013. március 17. 13:01   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teresa és a Rubí című telenovella sztárja már több mint 10 éve él Mexikóban, de még mindig argentin állampolgár. Egyik legnagyobb vágya, hogy végre hivatalosan is mexikói legyen.

hirdetés
Mexikói állampolgárságért küzd Sebastián Rulli

Sebastián Rullit leginkább a mexikói telenovellákból ismeri a magyar közönség, így csak kevesen tudják róla, hogy nem Mexikóban született, hanem Argentína fő- és egyben legnagyobb városában, Buenos Airesben látta meg a napvilágot. A színész már több mint tíz éve él Mexikóban, itt érte el a legnagyobb sikereit pályáján. Már régóta az egyik legnagyobb vágya az, hogy hivatalosan is mexikói állampolgár legyen.

Nemrég be is adta kérelmét, azonban a napokban kiderült, hogy visszautasították. Azt, hogy miért nem fogadták el, azzal indokolták, hogy a pályázóknak az adott országban kell maradnia 6-8 hónapig, ami a színésznek nem sikerült, mivel színházi projektjei miatt el kellett hagynia Mexikót.

Sebastián úgy döntött, pár hónapon belül újraindítja a folyamatot, és megpróbál eleget tenni a követelményeknek, hogy ez alkalommal sikerrel járjon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek