Starity

Hírességek stílusevolúciója - Maite Perroni

2013. április 25. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő alanya nem más, mint a mexikói színész-énekesnő, Maite Perroni.

hirdetés
Hírességek stílusevolúciója - Maite Perroni

Cikksorozatunk korábbi részeiben olyan hírességekről írtunk, mint Miley Cyrus vagy éppen Rihanna, következő „áldozatunk“ pedig nem más, mint a mexikói színész-énekesnő, Maite Perroni.

A tehetséges lányt már itthon is nagyon jól ismerik a novella-rajongók, de hazánkban csak 2010-ben ismerhette meg a közönség, pedig már 2004 óta a pályán van. Lássuk tehát most, hogyan változott külseje évről-évre.

2004 – 2005

Maite Perroni 2004-ben kezdte karrierjét, amikor szerepet kapott a Rebelde című sorozatban. Ekkor még a fekete, középhosszú egyenes hajáról volt ismert. 2005-ben kék melírokat rakatott hajzuhatagában, melyet olykor egyenesen, olykor pedig göndören hordott.

2006 – 2007

2006 második felében, egy hirtelen ötletből adódóan levágatta fekete haját, és az RBD: La Familia című sorozatában már így mutatkozott. Döntését hamar megbánta, így 2007 nyarától már kicsit hosszabb, és frufrus stílussal láthattuk.

2008 – 2009

2008-ban, amikor megkapta a Cuidado con el Ángel (Árva angyal) főszerepét, póthajat viselt, valamint többnyire göndör hajjal jelent meg a nyilvánosság előtt, loknijait pedig csak ritkán hagyta meg egyenesen. 2009-ben a sorozat végeztével ismét meglátogatta a fodrászt és megvált póthajától. Még ez év közepén azonban vissza is rakatta, amikor a Mi Pecado főszerepére készült. E sorozatban már barna hajkoronával láthattuk.

2010 – 2011

2010-ben visszafestette haját feketére, majd egy ideig ismét rövidebb hajjal jelent meg a nyilvánosság előtt. Ez év őszén, amikor megkezdődött a Triunfo del Amor (Marichuy – A szerelem diadala) forgatása újra hosszú hajjal mutatkozott. A sorozat munkálatai közben, 2011-ben sötétbarnára festette hajzuhatagát, melyet többnyire egyenes hordott.

2012 – napjainkig

A gyönyörű mexikói lány, 2012-ben sem volt tétlen haját illetően. Az év elején visszatért fekete hajához, melyet előszeretettel csatolt fel. Idén visszatért a hosszú hajú hölgyek táborához, és néhány hónappal ezelőtt vörösre festette hajkoronája alsó részét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek