Starity

A legsikeresebb klipek: Beyoncé

2013. április 03. 09:09   |   Szerző: beyo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé eddig négy stúdióalbumot adott ki, és ezekről rengeteg kislemez is kikerült, melyekhez jobbnál jobb klipek készültek. Lássuk, melyek ezek!

hirdetés

1. Single Ladies (Put A Ring On It)

Beyoncé legnézetteb videoklipje a Single Ladies, amelyet több mint 200.000.000-szor néztek meg, és a zenecsatornákon a mai napig előszeretettel játsszák. Kevés olyan ember van, aki legalább egyszer ne próbálta volna meg leutánozni a koreográfiát, így az internet is tele van ilyen jellegű videókkal, melyeken jót lehet derülni, de akár igazi gyöngyszemeket is fel lehet fedezni.

A klipet Jake Nava rendezte, aki közreműködött még a Crazy In Love és a Beautiful Liar című klipekben is. A Single Ladies, Beyoncé harmadik stúdióalbuma, az I Am...Sasha Fierce első kislemezeként debütált, meghozva ezzel a kellő sikert mind az albumnak, mind Beyoncénak, aki nem kevés Grammy-díjat zsebelt be ezért a dalért.

2. Run The Wolrd (Girls)

Ha a dal nem is tartozik Beyoncé legsikeresebb dalai közé, a klipje mégis igazán jó lett, így Bey második legnézettebb klipje, melyre eddig nem kevesebb mint 175.000.000 kattintás érkezett. Ló, oroszlán, bika, hiénák, gyönyörű ruhák, egyszóval mindent bevetettek a klip sikeressége érdekében, amely Beyoncé negyedik stúdióalbuma, a 4 debütáló kislemezéhez készült. Táncban sincs hiány, a koreográfiáért sok díjat zsebelhetett be B. A klip nagy részét a sivatagban forgatták.

3. If I Were A Boy

Beyoncé egyik legsokatmondóbb klipje az If I Were A Boyhoz készült, és több mint 100 milliószor nézték meg. A klip elején egy szerelmespár átlagos napját láthatjuk, de később rájövünk, itt annál többről van szó. Beyoncé megcsalja szerelmét, aki minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye B-t. Mikor kiderül, hogy mit tett Beyoncé, megfordulnak a szerepek, és kiderül, hogy B csak elképzelte, milyen lett volna, ha ő csalja meg kedvesét, hiszen ő a szenvedő alany. A videót Jake Nava rendezte.

4. Best Thing I Never Had

A dallal, és a klippel Beyoncé végleg lezárja magában régi szerelme emlékét, aki a 18. születésnapja előtt hagyta ott, egy hosszú kapcsolat után. A klip arról a napról szól, mikor B hozzáment szerelméhez, Jay-Z-hez, és közben visszaemlékezik exszerelmére, aki sohasem adta meg neki azt a figyelmet, amit megérdelmelt. Fő üzenete az, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. A klipet Diane Martel rendezte, és több mint 100 milliószor nézték meg eddig.

5. Irreplaceable

A dal a B'Day című lemezről került ki. A klip több mint 57 millió megtekintéssel büszkélkedhet, és a zenecsatornákon is rengetegszer játsszák. A klip arról szól, hogy B kiteszi szerelmét, aki megcsalta, de végül győz a szerelem, és még egy esélyt kap a fiú. Beyoncé a „vagány” oldalát mutatja be a klipben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek