Starity

Madonna drogot dugdos?

2010. augusztus 06. 13:01   |   Szerző: Hannahmiley

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fél évszázadnál is többet megélt Madonnát a minap feltehetően egy zacskó szerrel a kezében kapták el a lesifotósok, majd megindultak a találgatások a médiában.

hirdetés
Madonna drogot dugdos?

Valami apró csomaggal a kezében kapták lencsevégre a paparazzók a híres énekesnőt, Madonnát. Épp egy zacskó zöldes színű „valamit” igyekezet a markában elrejteni.

Korábban már olyan pletykák keringtek, hogy Maddy mindenféle bogyókkal és más herbáldrogokkal manipulálja a tudatát, vagy esetleg a teljesítőképességét — a fenti fotón látható, hogy ez a sejtés beigazolódik. Viszont nem 100%, hogy szálkásítóról, marihuánáról, esetleg valamiféle kemikáliáról van szó, de az már biztos, hogy nem hivatalos forrásból szerezte, hiszen a legális szereknek nem ilyen a csomagolásuk.

Több dolog is felmerült bennünk,  mi lehet az oka annak, hogy a popkirálynő módosítani akarja a természetes folyamatait, és leginkább azt gondoljuk igaznak, hogy úgy gondolja, még mindig nem elég szálkás, és ez valamiféle szálkásító herbál cucc.

Persze az is igaz lehet, hogy nehezen tudja feldolgozni Guy Ritchie új barátnőjének  felbukkanását a bulvármagazinokban, aki fiatal, nem egy élő izomzombi, ráadásul jól is néz ki.

Mindenestre ez a Lindsay Lohan-stílus nem igazán tetszik az embereknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek