Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két híresség is szívtetoválást varratott, Lindsay Lohan sorsa talán megpecsételődött, és Bill Kaulitz is új külsővel sokkol minket. Te miről maradtál le?

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Nem térnek vissza az X-Men: Az elsők főgonoszai

A 20th Century Fox által készített folytatásban már biztosan nem láthatjuk viszont January Jonest Emma Frost szerepében, sem pedig Alex Gonzalezt vagy Zoe Kravitzot Angyalként. Jason Flemyng is megerősítette korábban, hogy Azazel sem tér vissza az X-Men: Days of Future Pastban, számíthatunk azonban Halle Berryre, Peter Dinklage-re és Omar Syra.

*

Miley Cyrus új tetkót varratott

Az énekesnő Leonardo da Vinci anatómiailag pontos rajzát örökíttette meg alkarján Kat Von D segítségével. A fotót a tetoválóművész tette közzé, ami Da Vinci rajzát és a már elkészült művet ábrázolja.

*

Bill Kaulitzra rá sem ismerni

A Tokio Hotel énekese nemrég vadonatúj hajával mutatkozott – szöges ellentéte annak a srácnak, akit a publikum megismerhetett évekkel ezelőtt. Hosszú, zselézett fekete haját felváltotta a szőke; leginkább David Bowie-ra emlékeztet minket.

*

Lindsay Lohan lekéste a repülőgépét

És ez miért is fontos? Az énekesnő nem jelent meg a kitűzött bírósági tárgyaláson, amelyet ma tartottak volna. A TMZ infói szerint inkább a bulizást választotta, ezzel viszont könnyen megpecsételheti a sorsát, ugyanis korábban kikötötték: ha nem jelenik meg a tárgyaláson, letartóztathatják.

*

Hilary Duff is bemutatta új tetoválását

A Disney egykori sztárja a Shamrock Tattoo nevű tetkószalonban járt március 16-án barátnőivel – a hírek szerint mindenki varratott magára valamit. Hilary az Instagramon mutatta meg rajongóinak új tetoválását, mely egy apró szívet ábrázol a csuklóján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek