Starity

Ismét összeállították a tökéletes celebnőt

2013. március 19. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy internetes oldal arra volt kíváncsi, hogy vajon a olvasóknak milyen a női ideáljuk, a szavazatok alapján pedig megalkották a tökéletes celebnőt.

hirdetés
Ismét összeállították a tökéletes celebnőt

Azt már eddig is tudtuk, hogy a celebvilág tele van gyönyörűbbnél gyönyörűbb sztárhölgyekkel, az azonban mindenképp meglepő, hogyha a nők tökéletes „összetevőit” egyberakják, a végeredmény korántsem lesz elragadó.

A My Celebrity Fashion nevű internetes oldal kíváncsi volt a 18 év feletti férfi olvasóinak véleményére, hogy szerintük milyen is az ideális nő.

Az egyveleg hajkoronáját Kate Middleton szolgáltatta, zöld szemeit Kristen Stewarttól kapta, orrát Tulisától, állcsontját Pippa Middletontól, száját pedig – nem meglepő módon – Angelina Jolie-tól „kölcsönözte”. Az álomnő testét is összerakták, a szavazók Holly Willoughby mellét választották, valamint Gwyneth Paltrow kezei, Rihanna hátsója, Cheryl Cole hasa és Miranda Kerr hosszú lábai bizonyultak a legszebbnek.

Ugyan a mostani hibrid terészetesebb hatást kelt, mint a tavalyi változat, de azért be kell látni, hogy ezek a sztárhölgyek önmagukban sokkal szebbek, mint összegyúrva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek