Starity

Ryan Reynoldsot szereti a Lively család

2013. március 20. 10:10   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan elmondása alapján jó kapcsolat alakult ki közte és felesége szülei között.

hirdetés
Ryan Reynoldsot szereti a Lively család

A hollywoodi szívtipró – aki 2012 szeptemberében vette feleségül Blake Livelyt – mindig ideges, amikor először találkozik aktuális párja apjával, azonban Ryan valahogy mindig „elvarázsolja” őket.

Ryan – aki Alanis Morisette-tel járt jegyben, majd később feleségül vette Scarlett Johanssont – így nyilatkozott: „18 és 22 éves korom között mindig volt barátnőm, és emlékszem, szörnyű volt találkozni az apjukkal. Elsőre mindig nehéznek tűnt, de aztán… ment mint a karikacsapás.”

„Mindig meg kell lennie a tiszteletnek az édesapa felé, hiszen a lányával randizol. De én szeretem azt hinni, hogy én vagyok az a srác, akit a szülők tényleg kedvelnek” – mondta Ryan.

Ryan meggyőződése alapján, legjobban úgy lehet a szülőket levenni a lábukról, hogy meggyőzi őket arról, hogy nem hajszolja bele a lányukat a házasságba, illetve, hogy nem viszi el messzire.

„Tudatnod kell az édesapával, hogy tiszteled az ő lányát és nem szökteted meg. És így tudni fogják, hogy a lányuk jó kezekben van – adott tippet Ryan. – Én jól megvagyok ezzel. Kedves srác vagyok.”


Blake édesanyja, Elaine és édesapja, Ernie

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek