Starity

Naomi Campbell lesz a The Face mentora

2013. március 20. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit szupermodell lesz a fiatal modellek mentora a brit tehetségkutató műsorban, a The Face-ben.

hirdetés
Naomi Campbell lesz a The Face mentora

Naomi Campbell, Nagy-Britannia egyik legendás szupermodellje mentorszerepet vállalt az új brit tehetségkutató műsorban, ami a The Face címet viseli.

A 42 éves modell egyike a három jól ismert szépségnek, akik a reményteljes versenyzőket végigkísérik a show-ban, amelynek célja, hogy megtalálják azt a lányt, aki egy menő márka divatarca lesz. Campbell egyúttal a producerként is tevékenykedik majd a Sky Living csatornán látható műsorban. Az amerikai változatban már szerepelt is.

A sztár és az eddig még meg nem nevezett két szupermodell segítőtársa kiválaszt négy-négy lányt a csapatába, akiket mentorként fog segíteni, hogy megmutathassák a bennük rejlő tehetséget. A versenyzők nyolc héten keresztül fotózásokon, bemutatókon és menő divatmárkák reklámfilmjeiben mérik össze az erejüket. Minden héten egy lánynak távoznia kell, akit az a mentor fog kiválasztani, akinek a csapata győzött az aktuális feladat során.

Campbell azt nyilatkozta: „A tökéletes modellt keresem. Nem számít, honnan jöttél vagy ki vagy, a The Face csak egyetlen dologról szól. Olyan versenyzőket keresek, akikben minden együtt van: egy szép arc, remek test, egyedi alak, magabiztosság, erő és szenvedély, a képesség, hogy változzon és átalakuljon, hogy meglegyen benne a hajlandóság, hogy kövesse a kiijelölt utat, és mindenekelőtt, kemény munka.”

A Londonban született Campbell tizenöt éves kora óta modellkedik, és eddig több mint 500 magazin címlapján pózolt. Ő volt az első fekete bőrű modell, aki a Vogue címlapjára került.

A The Face forgatása néhány héten belül elkezdődik, az egész Egyesült Királyságban lesznek meghallgatások a 18 éven felüli nők számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek