Starity

Into the Fire címmel jelent meg Drew Seeley új videója

2013. március 20. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekes Drew Seeley két nappal ezelőtt jelentette meg következő videóját, mely az Into the Fire című dalához készült.

hirdetés
Into the Fire címmel jelent meg Drew Seeley új videója

A sztár a színészetet és az éneklést sem hanyagolja el, hiszen mint tudjuk, szerepet kapott a legújabb drámasorozatban, a Rock Wayben, illetve a napokban jelent meg az Into the Fire című klipje.

A kisfilmben Drew-t egy fickó felbéreli, hogy kövessen egy nőt, ő pedig fotózza minden egyes lépését. Az otthoni telefonjára lehallgató eszközt szerel fel. Első blikkre bérgyilkosnak tűnik, ám mégsem öli meg az áldozatát, sőt, s végén tanúi lehetünk az egymásra találásuknak, aminek persze a megbízó egyáltalán nem örül.

A megbízót Wayne Brady, a nőt pedig Makinna Ridgway alakítja. A videót Donlee Brussel rendezte, forgatókönyvét pedig Max Meehan írta.

Az Into the Fire a 2011-ben napvilágot látott The Resolution című nagylemezén kapott helyen. Erről a lemezről egyébként nem ez volt első kislemezes dal, ugyanis ezen kívül eddig négy jelent meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek