Starity

Julia Roberts vallást váltott

2010. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: Kangi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő Indiában talált rá a számára megfelelő nyugalomra, és a hindu vallás „rajongója” lett.

hirdetés
Julia Roberts vallást váltott

A sikeres és még mindig gyönyörű sztár az Elle magazinnak nyilatkozta, hogy az indiai utazása olyan nagy hatással volt rá, hogy azóta a hindu vallást gyakorolja, templomba jár, hogy énekeljen és imádkozzon is.

De nem egyedül jár a 42 éves színésznő, hanem három gyermekét is magával viszi a templomba. A célja a vallás megismerése és a stresszmentes életmód. Julia egyébként katolikus és baptista szülők gyermeke,  a vallási áttérést az új filmjével hozta összefüggésbe. Az Ízek, Imák, Szerelmek (Eat, Pray, Love) című könyvből készült film októberben kerül a hazai mozikba. Az Elle magazinnak adott interjújában nemcsak vallási áttéréséről mesélt, hanem tiltakozását is kifejezte a különböző szépészeti és plasztikai műtétek ellen.

„Szerencsétlen dolog, hogy olyan diszkomfortos társadalommal teli világban élünk, ahol a nők esélyt sem adnak maguknak, hogy megnézzék, milyenné válnának idősebb korukra. Szeretném, ha a gyerekeim tudnák, mikor vagyok boldog, dühös vagy éppen mikor vagyok zavarban. Az arc folyamatosan történeteket mesél, de annak nincs semmi története, hogy beülünk a kocsinkba és elhajtunk az orvos rendelőjébe.”  — mondta.

Sok szerencsét a valláshoz Juli, és reméljük a film is tökéletes!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek