Starity

Cheryl Cole egy méregdrága Bentley-t kapott

2013. március 21. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Girls Aloud gyönyörű énekesnője egy drága szuperjárgányt kapott a zenekar turnéjának utolsó állomásaira.

hirdetés
Cheryl Cole egy méregdrága Bentley-t kapott

A 29 éves Cheryl Cole egy vadonatúj, kézzel épített és legalább 225.000 fontot érő Bentley Mulsanne-t kapott, hogy a Girls Aloud 2013 turné utolsó állomásain ide-oda furikázzanak vele. Cheryl, akinek 3,6 millió követője van a Twitteren, így mondott köszönetet: „Teljesen el vagyok kényeztetve ezen a turnén! Köszönöm az ajándékot.”

A Bentley cég nevében Mike Sayer nyilatkozott a Sky Tyne and Wearnek, és elmondta, hogy az autót Londonban adták át Cherylnek. „Ha luxusról van szó, akkor ez a legeslegjobb, amit felajánlhatunk... Cheryl nagyon élvezte.”

Az énekesnő régebben arra panaszkodott, hogy kényelmetlenül érzi magát a hírnév és gazdagság csapdájában. Nemrégiben megjelent önéletrajzi könyvében, ami a Cheryl: My Story címet viseli, elárulta, hogy a korábbi barátjától, a focista Ashley Cole-tól ajándékba kapott egy Bentley-t, de ő nem fogadta el, mert nem érezte helyesnek, hogy egy ilyen luxusautót vezessen.

„Nem igazán vagyok oda az autókért...de ezt elvittem egy körre. Megálltam egy piros lámpánál, és mellettem egy idős férfi állt meg egy icipici Polóban ülve. Valószínűleg harcolt a világháborúban, és ott voltam én, egy Bentley volánja mögött feszítve. Olyan kényelmetlenül éreztem magamat, és el akartam takarni az arcomat. Azonnal hazahajtottam, és megmondtam Ashley-nek, hogy az autónak mennie kell.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek