Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 21. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon ki megy hamarosan férjhez? Kit loptak meg? És ki lehet az, aki ismét drogos botrányba keveredett? A válaszokra hamarosan fény derül alábbi rövidhíreinkben!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Feltörték Ian Somerhalder autóját

Meggyűlt a baja a Vámpírnaplók sármos sztárjának nemrég egy tolvajjal, aki betörte kocsijának egyik ablakát. Szerencsére semmi baja nem esett a színésznek, mindössze iPodját lopták el, a történtekhez pedig mindössze annyi vélemény fűzött Twitteren, hogy az enyveskezű elkövetőnek szerencséje van, mivel pont előtte tett fel néhány jó számot rá.

*

Miley Cyrus csalfa vőlegényéről dalol

Ha hihetünk a legújabb híreknek, nagyon úgy tűnik, hogy Miley tanul Taylor Swifttől, ugyanis új ihlető forrása Liam Hemsworth lett. Amíg az ausztrál színész hazájába látogatott, menyasszonya minden idejét a stúdióban töltötte és állítólag dalt is írt róla, ami helyet fog kapni legújabb albumán.

*

Bekötik Alexis Bledel fejét

A 31 éves színésznőt eljegyezte színész szerelme, Vincent Kartheiser, akivel a Mad Men forgatásán találkoztak. Néhány hete került az eljegyzési gyűrű a Szívek szállodája sztárjának ujjára, aki ma már boldogan mutatogatja a nagyvilágnak, hogy immár menyasszonyként tengeti mindennapjait.

Az esküvő dátumáról egyelőre nincsenek információk.

*

Füvet találtak Rihanna turnébuszán

A minap megállították a barbadosi pacsirta 10 buszt magába foglaló karavánját Michigan és Kanada határán ellenőrzés céljából. Bár Riri nem volt jelen, a szemle nem volt hiábavaló, ugyanis az egyik járművön jó adag marihuánát találtak egy férfinál, akit azonban nem tartóztattak le, de megkapta méltó büntetését.

*

Platinaszőke lett Chris Hemsworth

A Thor címszereplőjét eredetileg barna hajkoronával áldotta meg az anyatermészet, azonban sokszor váltott át szőkére, többnyire filmes szerepei miatt. Ezúttal azonban a megszokottnál sokkal világosabb árnyalattal kapták lencsevégre Christ, egészen pontosan platinaszőkén. Vajon új szerep van a láthatáron vagy csak megtetszett neki öccse menyasszonyának, Miley Cyrusnak haja?

*

Liam Payne és barátnője kiskutyát adoptáltak

Nemrég mutatta be követőinek az új ebet a One Direction énekese a Twitteren, akit a Loki névre kereszteltek el. Liam és táncos barátnője, Danielle Peazer ugyan még csak nemrég találtak újra egymásra, de közös „gyermekük” is mutatja, hogy kapcsolatuk erősebb, mint valaha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek