Starity

Lezajlott az idei Women of the Year gála

2013. március 21. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-ban is díjazta az év nőit a Glamour a Women of the Year díjátadó keretein belül.

hirdetés
Lezajlott az idei Women of the Year gála
Fotó: Glamour Online

Idén is megrendezésre került kis hazánkban a Glamour Women of the Year nevezetű gálája, melyet immár ötödik alkalommal követhettek figyelemmel a nézők online a magazin oldalán. A jelöltek listáját még tavaly decemberben hozták nyilvánosságra, a mai este folyamán pedig a díjak is gazdára találtak.

Az első díjazott Csernus Ágnes volt, a Figurka Design alapítója és vezetője, akit az Év hősnőjének választott meg a magazin szerkesztősége példamutató munkája révén. Őt követte az Év divattervezője, Benes Anita személyében, majd az Év műsorvezetőjéről, Takács Nóráról hullott le a lepel. Negyedikként az Év énekesnőjét választották meg, aki idén Muri Enikő lett, utána pedig az Év modellje következett, nem meglepő módon immár harmadszorra is Palvin Barbara, aki örömében még egy cigánykereket is megkísérelt estélyiben. A hölgyek közül végül az Év színésznői maradtak, akik közül Tenki Réka került ki győztesen, azt est végén pedig fény derült a legsármosabb férfi személyére is, így ebben a kategóriában idén Fehér Balázs vehette át a díjat.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek