Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 23. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stílusváltásokból és beszólogatásokból ismét nincs hiány, Lindsay Lohan is kipasizza magát, mielőtt rehabra vonulna. Íme, a legújabb hírek a sztárvilágból!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Lana Del Rey tarolt a díjátadón

Nemrég a berlini Echo Music Awards díjátadóján jelent meg, ahol két szobrocskával is gazdagodott, mivel őt nevezték meg a legjobb nemzetközi pop/rock művésznek és a legjobb új nemzetközi felfedezettnek. Egy görög istennőhöz illő hófehér ruhában vette át a díjakat, a hajában két krokodilt formázó, csillogó kövekkel kirakott csattal. A bal karját díszítő gekkó-karperece is nagy figyelmet keltett.

*

Katie Price a munkanélkülieket támadja

A leginkább a mellméretéről és az extravagáns életmódjáról ismert Katie ismét hallatott magáról: ezúttal azokat a hétköznapi munkanélküli embereket támadja, akik nem fizetik be a közüzemi számláikat, miközben bőkezűen szórják a pénzt italra, cigarettára, szerencsejátékra és magazinokra. Azok ellen is kirohanást intézett, akik beszélgetős TV-műsorokban jelentek meg, ahelyett, hogy munkát kerestek volna: „Miközben mi korán kelünk és későn érünk haza, a belünket is kidolgozzuk, csak azért, hogy az ő szórakozásaikat fizessük?!”

A háromgyermekes Katie ötletét, hogy a hivatalos szervezetek alkalmazzanak megszorításokat, és így szorítsák vissza a költekezést, sokan támogatják a városi tanács munkatársai közül.

*

Liam Payne házát feltúrták a rajongók

Nem csitul a botrány a One Direction körül: a brit Free Radio műsorvezetői azzal az izgalmas feladattal lepték meg a rajongókat, hogy koncertjegyeket rejtettek el, és azokat kell megkeresniük. Két jegyet például egy közlekedési tábla hátoldalára rögzítettek.

Sajnos körülbelül száz rajongó félreértette a megadott kulcskifejezéseket („közel vannak egy gyönyörű helyhez” és „talán egy ősi temetkezési hely lehetett ott valamikor”), így Liam szüleinek házánál kezdtek kutakodni: végigkutatták a bokrokat, a cserepes növényeket és még a szemeteskukákat is.

A felfordulás napokig tartott, de Liam édesapja szerencsére megőrizte a humorérzékét. A két műsorvezető, DJs Nigel Freshman és Cat James nem sokkal később elnézést kértek a félreértésért.

*

Rajongójával énekelt Bruce Springsteen

Bruce nem a pletykák szárnyán szokott a címlapok elejére kerülni: nemrég egy fiatal rajongóját hívta a színpadra a brisbane-i koncertjén, hogy személyesen is találkozzanak és együtt énekeljenek.

A tizenegy éves srác azzal tette magát érdekessé a legendás rockzenész szemében, hogy a Főnök jellegzetes pillantását (ami a Born in The USA című albumán és a címadó dal videoklipjének a végén látható) és öltözetét (fehér trikó, kék farmer és a farzsebbe gyűrt piros baseball-sapka) leutánozta, és az erről megörökített képet a gitáros-énekes meglátta. Szerencsés kiskölyök!

*

Lindsay Lohan ismét randizik?

Nemrég három havi elvonóra ítéltek, de két hete a City of the Sun nevű indie zenekar gitárosával, Avi Snow-val randevúzik. Állítólag Avi volt az, aki a magánrepülőgépén vitte Lindsay-t a keddi tárgyalásra, azután pedig együtt tomboltak a City of the Sun koncertjén, amit Santában rendeztek a 41 Ocean nevű privát klubban.

LiLo barátai remélik, hogy a fiú jó hatással lesz a színésznőre, hiszen Avi arról híres, hogy keményen dolgozik, keveset bulizik, keveset iszik és nem kábítószerezik. A huszonhat éves Lindsay jelenleg két napot forgatással tölt – egy pácienst alakít Charlie Sheen Anger Management című sorozatában.

*

Snooki frizurát újított

A realitysztár vadonatúj külsejét a napokban mutatta meg a nagyvilággal, a vöröses árnyalatot felváltotta a sötét kékesfekete, de a hajvégek már sötét rózsaszínben pompáznak. Nektek hogy tetszik?

*

Josh Duhamel kikotyogta gyermeke nemét

Nem hibáztathatjuk érte, hiszen annyira boldog, hogy be nem áll a szája! Amikor az Associated Press arról kérdezte, hogyan fogják bababiztossá tenni a lakást, hímnemben beszélt a gyermekéről.

„Tudjátok, hogy van ez... a kisfiúk mindig elesnek és beverik a fejüket, minden efféle dolog meg fog vele történni, de számomra ez lesz a legnehezebb dolog.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek