Starity

Szexvideó-botrányba keveredett Joe Jonas

2013. március 22. 19:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma rengeteg internetes magazinban lehetett olvasni azt a hírt, miszerint a Jonas Brothers énekesnéről állítólag egy igazán botrányos videofelvétel készült, ami akár hamarosan nyilvánosságra is kerülhet.

hirdetés
Szexvideó-botrányba keveredett Joe Jonas

A Jonas Brothers középső tagja, Joe is beleesett volna Paris Hilton és Kim Kardashian hibájába, és videóra vette volna intim pillanatait? Nehéz elképzelni ezt arról a fiúról, aki pályája kezdetén tisztasággyűrt hordott, és szinte minden interjújában elmondta, hogy a házasság előtt nála szóba sem jöhet a szex.

A fiatal énekesről állítólag most egy olyan videó készült, amin 28 éves svájci barátnőjével, Blanda Eggenschwillerrel egy hotelben kényeztetik egymást drogok és alkohol kíséretében, valamint a szexuális játékszerek is előkerülnek.

A dologra Joe természetesen azonnal reagált, nem tűrte, hogy ilyen alaptalan dolgokat állítanak róla: „Ebben a sztoriban semmi igazság és érvényesség nincs. Ez teljesen hamis” – mondta a TMZ-nek.

Az állítólagos videót az egyik rosszakaró április 3-án tervezi megjelentetni, akkor majd úgyis kiderül, hogy valóban kacsa volt-e az, amit az interneten híresztelnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek