Starity

Matthew McConaughey kiáll a barátja mellett

2013. március 23. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész minden helyzetben kiáll a barátja, a többszörös kerékpárbajnok, Lance Armstrong mellett.

hirdetés
Matthew McConaughey kiáll a barátja mellett

Matthew McConaughey megvédi a barátját, Lance Armstrongot: „Nem hazudik.” A két férfi több, mint egy évtizede jó barátságot ápol, és úgy tűnik, hogy ez töretlen, ugyanis amikor januárban a hétszeres Tour de France-bajnok Armstrong beismerte, hogy doppingszert használt, hogy növelje a teljesítményét, sokak szemében a világ egyik legimádottabb sportolójából bukott gazember lett, és sokan elfordultak tőle – Matthew azonban nem hagyja cserben a barátját.

„Egyszer hazudott, de ettől még nem egy hazug – magyarázta McConaughey a Details magazin áprilisi számában. – Amikor ez kiderült, magamra vettem az egészet, de azután rádöbbentem, hogy ez neki nem személyes ügy. Úgy voltam vele: »Az a sz*rházi alak!« De azután az jutott az eszembe: mit is akart vajon tenni? Félrehívni engem és azt mondani, »Hey, ezt tettem?« De most boldog vagyok miatta, mert minden probléma ellenére, amit a külvilágtól kap, legalább már önmagával nem viaskodik többé.”

Habár korábban nagyon szoros barátok voltak, gyakran látták őket együtt motorozni Austinból Malibuba vagy Miamiba – most azonban, hogy McConaughey háromgyermekes édesapa, a barátság egy kissé háttérbe szorult.

„Mostanában kevesebb időm marad a barátokra – ismerte el. – A közeli barátaimnak meg kellett érteniük, hogy nem kaphatom fel a hátizsákomat és nem mondhatom azt, hogy négy nap múlva jövök.”

Manapság a család élvezi az első helyet az életében: a felesége, Camila Alves és a gyermekeik: a négyéves Levi, a hároméves Vida és a három hónapos Livingston.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek