Starity

Istenes Bence extrém helyzetbe került

2013. március 23. 11:11   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai műsorban egy forró tangóra készülnek Südi Iringóval, ám párja és exszerelme is ott lesz majd.

hirdetés
Istenes Bence extrém helyzetbe került
Fotó: RTL II/Sajtóklub/Fiala Gábor

Istenes Bence és Südi Iringó az RTL II műsorában, a Szombat Esti Lázban táncolnak együtt. Az összeszokott páros hétről hétre veszi az akadályokat, de a mai műsor Bence számára rendhagyó lesz.

Iringóval egy erotikus tangót készülnek előadni, s bár ettől Bence nem jön zavarba, fokozza a helyzetet, hogy a táncuk alatt barátnője, Csobot Adél fog énekelni, és a közönség sorai között volt párja, a Csillag születik című tehetségkutatóból ismert Kovácsovics Fruzsina fog szurkolni. A Bors mindkét fiatalt megkérdezte, mit gondolnak a kialakult helyzetről.

„Nem érzem kellemetlennek a dolgot, hiszen Kovácsovics Fruzsival jó barátok maradtunk. Örülök neki, hogy eljön drukkolni. Iringót mint a táncpartnerem szintén szeretem. Adél hangja meg kifejezetten lelkesít majd” – mondta Bence.

A nem éppen mindennapi helyzetről Fruzsi is hasonlóan nyilatkozott; szerinte Adél és Bence nagyon is összeillenek, s meglepi, hogy exbarátja ennyire ügyes a parketten, hiszen évekkel ezelőtt ő is próbálta rávenni egy közös táncos programra, de nem volt vevő az ötletre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek