Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 24. 13:01   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tényleg gyermeket vár Kristen Stewart? Vajon ki mutatta meg kisfiát a nagyvilágnak, melyik magyar modell lett a Vichy arca? Jennifer Lopez kivel készít duettet, és Kim Kardashian miért nem hajlandó kismamaruhákba bújni?

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Perez Hilton megmutatta kisfiát

A cekebblogger kisfia februárban született meg, akkoriban a boldog apa posztolt is egy képet róla, de az újszülött alig látszott, mivel a takaró rá volt terítve. Úgy tűnik, most jött el az idő, hogy megtekintsük a kisbabát teljes valójában, hiszen Perez az utóbbi napokban rengeteg képet tett közzé róla. Úgy tűnik, az apaság teljesen megváltoztatta a bloggert. „Végül olyan lettem, amilyen soha nem akartam” – mondta humorosan.

*

Ismét együtt Kristen Stewart és Robert Pattinson?

Robert visszatért Ausztráliából, s végre ismét felvette a kapcsolatot ex(?)barátnőjével, Kristen Stewarttal. A páros együtt bulizott Katy Perryvel, és közös fotókat is készítettek egy szerencsés rajongóval. Ez épp elegendő okot adott a pletykálkodásra: amint a képek az internetre kerültek, indultak a híresztelések, miszerint újra összeköltöztek, sőt, Kristen gyermeket vár!

A Contact Music értesülései szerint Robert azért költözött vissza a színésznőhöz, mivel a kutyáik és az összes ruhája nála van, és még mindig közös otthonként gondol a lakásukra. Egyik hírt sem erősítették meg hivatalosan, ahogy azt sem, hogy együtt vannak-e.

*

Szikszai Johanna a Vichy arca lett

Magyar büszkeségünk, Szikszai Johanna ismét egy világmárka termékeihez adta arcát. Ezúttal a Vichy BB krémjét és az Aqualia Thermal termékcsaládját reklámozza – írja a Glamour.

„Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, a hatalmas stáb összes tagja nagyon kedves volt.„ – nyilatkozta a békéscsabai modell. Úgy tűnik, Johanna úton van a világhírnév felé, és lassan olyan nagy sikereket is elér, mint Palvin Barbara.

*

Készül a Jennifer Lopez—Chris Brown-duett

J.Lo csütörtökön posztolt a Twitterre egy képet, amelyen Chris Brownnal és Cory Rooney-val mutatkozik egy stúdióban, így okkal feltételezhetjük, hogy egy közös munka miatt gyűltek össze. A rosszmájúak szerint Jennifer ”hadat üzent„ Rihannának, miszerint még ma is fel tudja vele venni a versenyt, és el tudja tőle hódítani kedvesét. Azonban erről szó sincs, hiszen ő is boldog párkapcsolatban él lassan másfél éve táncos barátjával, Casper Smarttal.

*

Kim Kardashian terhessége alatt sem hajlandó lemondani a szűk ruhákról

Kim Kardashianról köztudott, hogy imádja a szűk, tapadós ruhákat. Az ember azt várná, hogy terhessége idején lemond ezekről a darabokról, de ő nem így teszi, és minden egyes alkalommal belepaszírozza magát egy két számmal kisebb ruhába.

”Még mindig a divattervezők ruháiból válogat, nem akar kismamás cuccokat. Hamarosan azonban nem kap majd magára való ruhákat, mert ekkorában már kevés tervező gyárt bármit is" – nyilatkozta nagynénje. Kim egyébként alig várja, hogy megszülessen gyermeke, és újra kedvére diétázhasson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek