Starity

Ma este érkezik A célszemély második évada

2013. március 24. 15:03   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Viasat3 ma 20.00 órakor kezdi el sugározni a krimi-thriller sorozat második évadát, amely vasárnaponként lesz látható a csatornán.

hirdetés
Ma este érkezik A célszemély második évada

Ma estig kellett várniuk az őszi amerikai premier óta a Person of Interest / A célszemély itthoni rajongóinak. A magas nézettségi mutatókkal rendelkező széria a tengerentúlon a második évad vége felé jár, így ehhez képest itthon nem vagyunk nagy lemaradásban.

A Jim Caviezel, Michael Emerson, Taraji P. Henson és Kevin Chapman főszereplésével futó sorozat alkotója Jonathan Nolan, aki Christopher bátyjával együtt dolgozott a Sötét Lovag és a Sötét Lovag – Felemelkedés című filmek kapcsán. Kettejüket közösen jelölték Oscar-díjra a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriájában a Memento című film miatt, és együtt dolgoztak a Christian Bale és Hugh Jackman főszereplésével készült A tökéletes trükk / The Prestige című filmen is.

A producer, J.J. Abrams neve is ismerősen csenghet – elég, ha megemlítjük néhány munkáját a tévés és filmes berkekből: Lost, A rejtély/Fringe, Alias, Mission: Impossible – Fantom protokoll, Super8.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek