Starity

Elnevezné rajongóit Dukai Regina

2013. március 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar sztár olyan nevek nyomdokaiba lépne, mint Gaga, Demi Lovato és Justin Bieber, akiknek rajongói saját névvel bírnak.

hirdetés
Elnevezné rajongóit Dukai Regina
Fotó: Almási Csaba

A leghíresebb zenekarok és celebek már büszkélkednek saját névvel rendelkező rajongókkal: a One Direction-fanok például a directioner, míg Justin Bieber imádói a belieber névre hallgatnak. Most Regina szeretné folytatni a sort, ezért a Facebookon kért segítséget a követőitől.

„Tegnap éjjel a sok kedves arc láttán elgondolkodtam, hogy minek is nevezzelek titeket. Itt vagyunk 114 ezren, és nagyon nem szeretem a rajongó szót használni. Nagyon tetszik, ahogy Rihanna (Rihanna Navy) vagy Lady Gaga (Little Monsters) becézi a követőit, és arra gondoltam, kitalálhatnánk nektek egy nevet. Segítetek ebben?? Lehet angol és lehet magyar is! Jöhetnek az ötletek!”

Az eddigi kommentek alapján a legbiztosabbnak (legtöbb lájkot kapott) a Reggae's Angels tűnik, de nagy népszerűségnek örvend még a Reggae's Birds és a Sugar Birds is. Ti milyen nevet adnátok a rajongóknak?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek