Starity

Blake Lively lesz Mercury szerelme

2013. március 24. 20:08   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Savages – Vadállatok színésznője szerepet kapott a Tom Hooper rendezésében készülendő Freddie Mercury életét feldolgozó filmben, ahol Mary Austint fogja alakítani.

hirdetés
Blake Lively lesz Mercury szerelme

Már korábban is írtak arról, hogy Freddie Mercury legendás életéből film is készül, amit Tom Hooper rendezésében láthatunk majd. A hihetetlen hangú és nagy rajongótáborral rendelkező popkirályt, Freddie Mercuryt minden bizonnyal Sacha Baron Cohen fogja majd alakítani.

A stábtagokhoz ezúttal Blake Lively csatlakozott, aki nemrégiben írta alá a film szerződését, aminek jelen pillanatban még nincs neve. A Gossip Girl – Pletykafészek sztárja Mary Austint fogja majd alakítani a filmben. Freddie életébe körülbelül az 1970-es évek elején toppant be, és elég hosszú kapcsolatuk volt, a vég akkor köszöntött be, mikor Mary rajtakapta Freddie-t egy férfival az Elektra Records stúdióban. Maryt megviselte ugyan a szakítás, de Freddie haláláig – 1991-ig hihetetlenül közel álltak egymáshoz.

„Az összes szeretőm azt kérdezte, hogy miért nem tudják Maryt helyettesíteni, de ez rendkívül egyszerű. Az egyetlen barátom, aki volt, az Mary, és nem is akarok mást. Nekem az élettársam volt. Nekem ez házasság volt. Hittünk egymásban és ez elég volt nekem” – nyilatkozta Mercury 1985-ben.

Sacha lelkesen áll az új kihíváshoz, elmondása alapján, büszke rá, hogy ő kaphatta meg Freddie szerepét, és a sikerért még énekórákat is elkezdett venni, hogy tökéletesre fejlessze a hangját a film forgatásához, amely valószínűleg áprilisban fog majd elkezdődni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek