Starity

Ájult rajongóján segített James McAvoy

2013. március 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Macbeth mégsem akkora rosszfiú – legalábbis, ha James McAvoy formálja meg. A színész leállította a színdarabját, mert egy nézője rosszul lett.

hirdetés
Ájult rajongóján segített James McAvoy

A 33 éves színész Shakespeare skót hőse, Macbeth bőrébe bújt néhány nappal ezelőtt a londoni Trafalgar stúdióban, ahol előadták a népszerű darabot. Körülbelül az előadás felénél James leállította a műsort, mivel – a szemtanúk szerint – az egyik rajongója rosszul lett.

„James leállította a Macbeth egyik jelenetét, hogy segítsen egy nézőnek, aki összeesett a színházban. Később elmondott pár viccet, hogy oldja a feszültséget, majd folytatta az előadását ugyanolyan intenzitással. Micsoda ember!” – tweetelte egy rendszeresen színházba járó résztvevő.

A beszámolók szerint az X-Men: Az elsők sztárja lement a nézőtérre, ellenőrizte a beteg állapotát, majd, miután szakértőket hívott, visszatért a harcjelenethez, amit félbeszakított.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek