Starity

A rák ellen kampányol a Little Mix

2013. március 26. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit lánybanda Caroline Flackkel együtt vett részt egy fotózáson, mely a rák elleni harc fontosságát hangsúlyozza.

hirdetés
A rák ellen kampányol a Little Mix

Számos szervezet kampányol a rák ellen és hozzájuk rengeteg sztár is csatlakozik a minél nagyobb figyelemfelkeltés érdekében. Így tett most a Little Mix és Caroline Flack is, akik Jason Bell fotósnak álltak modellt annak érdekében, hogy minél több nő iratkozzon fel a brit rákkutató intézet Verseny az életért nevezetű jótékonysági rendezvényére.

„Hihetetlenül büszkék vagyunk, hogy támogathatjuk a szervezetet egy olyan betegség elleni küzdelemben, ami valamilyen szinten mindannyiunkra hatással van. Kérünk mindenkit, hogy csatlakozzanak és üzenjenek a ráknak, hogy hamarosan leszámolunk vele!” – nyilatkozta a brit lánybanda, akik testrészein „az arcodba rák” felirat díszeleg a fotókon.

„Sajnos a rák egy olyan dolog, ami együttesen érint mindenkit, ezért szükséges, hogy csatlakozzunk a harchoz és együttes erővel mondjuk meg, hova menjen! Az intézet minden nőnek megadja a lehetőséget, függetlenül attól, hogy kik ők valójában és honnan jöttek, hogy a rák arcába mondja »vigyázz!« ” - mondta a műsorvezetőnő, akinek lábán „a taszítsuk le a rákot” mondat virít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek