Starity

Visszatér a bűbájos boszorka

2013. március 26. 18:06   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre kerül bemutatásra Shannen Doherty új filmje, a Bukowski, ami egy igazán érdekes és izgalmas életrajzi drámának bizonyul.

hirdetés
Visszatér a bűbájos boszorka

Shannen Doherty ismét összekapta magát; nem hagyja cserben rajongóit, ugyanis jövőre Katharina Bukowskiként tér vissza a filmek világába. Shannen kapta a női főszerepet a James Franco által írt és rendezett Bukowski című életrajzi-dráma alkotásban.

Shannen utoljára tavaly villogtatta meg tehetségét a Witchslayer Gretl című tévéfilmben, de az új szerepnek köszönhetően úgy látszik, ismét bizonyíthat a mozikban is. A Brenda Walsh és Prue Halliwellként ismert színésznő nem nagyon kapkodja el dolgait, új házasságára koncentrál, és filmszerepeit is megválogatja.

Új valóságshow-ja, mely tavaly vette kezdetét, már a végéhez ért, azóta Shannen csak kisebb szerepeket vállalt el. Mellette az ex-Nickelodeon-sztár, Josh Peck is szerepet kapott a filmben, egyelőre nem tették közzé szerepének kilétét, azonban felbukkan még benne a Pretty Little Liars sztarja, Keegan Allen is, akivel ismét nyerhetnek néhány fiatal rajongót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek