Starity

Megjelent Alizée új albuma

2013. március 27. 14:02   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alizée új nagylemeze március 25-én jelent meg, mellyel visszatér a francia pop világába.

hirdetés
Megjelent Alizée új albuma

Alizéét, a korzikai énekesnőt a 2000-es évek elején ismerhette meg a világ: egy csapásra sikert aratott a Moi... Lolita című dalával Európában és a tengerentúlon egyaránt. Egészen 2004-ig a Mylène Farmer–Laurent Boutonnat szerzőpáros egyengette útjait, majd 2007-ben tért vissza egy elektropop lemezzel, melyet volt férjével, Jérémy Chatelainnel készített el.

Miután 2010-es Une Enfant Du Siécle elektro stílusú lemezét nem nagyon díjazták a franciák, az énekesnő úgy döntött, visszatér gyökereihez, s újra egy pop-rock lemezzel örvendezteti meg rajongóit.

Az új album, mely egyszerűen az 5 (cinq) címet viseli, 2013. március 25-én jelent meg. Az eredeti tervek szerint azonban már 2012 őszén jelentkezett volna az új hanganyaggal, azonban ismeretlen okok miatt végül elhalasztották 2013 tavaszára.

Az új korong visszaidézi a 60-as évek hangulatát, mégis modern hangzást nyújt. Az elkövetkezendő napokban Alizée tovább promótálja új lemezét. Még a megjelenés napján megjelent egy interjú és egy új fotósorozat a Paulette magazinban, valamint rajongói kérdéseire is válaszolt.

Az eddigi adatok szerint a lemez pozitív fogadtatásban részesült: Mexikóban és Franciaországban is bekerült az eladási listákon a top 10-be. Emellett már hazai webáruházakból is megrendelhető az új CD, és a kritikusok szerint Magyarországon és a többi országban is bekerül majd a lemez a 20 legjobb közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek