Starity

A Rippel fivérek nyertek a spanyol tehetségkutatón

2013. március 27. 15:03   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyar dicsőségre került sor a múlt héten Spanyolországban: a kint népszerű tehetségkutatót, mely a nálunk is futó Csillag születiknek felel meg, hatalmas fölénnyel megnyerte Rippel Ferenc és Rippel Viktor.

hirdetés
A Rippel fivérek nyertek a spanyol tehetségkutatón

A múlt héten került megrendezésre a Telecinco csatornán futó népszerű Tú si que vales spanyol tehetségkutató műsor döntője, mely tulajdonképpen a nálunk is nagy sikerrel futó Csillag születik kinti megfelelője. Érdekesség, hogy a show zsűrijében ült a spanyol nyelvterületen igencsak népszerű énekesnő, Merche is.

A Rippel fivérek tulajdonképpen jöttek, láttak és győztek. Az eredményhirdetéskor már csak négyen maradtak versenyben, és csak az volt a kérdés, hogy kire érkezett a legtöbb szavazat. Ferenc és Viktor elképesztő artistamutatványukkal nemcsak a zsűrit ejtették ámulatba, hanem a spanyol közönséget is, akik cserébe annyit szavaztak rájuk, hogy végül hatalmas fölénnyel, 60%-kal megnyerték a showműsor fődíját, összesen 30.000 eurót.

De az eredményhirdetés sem zajlott olyan gyorsan és zökkenőmentesen, mint gondolnánk. Ahogyan nálunk, úgy Spanyolországban is szokás húzni az emberek idegeit, így többször is megszakította a műsorvezető a már-már eredményhirdetésnek tűnő bejelentését. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a konferanszié behívta a stúdióba a Mojinos Escozíos zenekar frontemberét, El Sevillát, kezében a 30.000 eurót jelképező óriási csekkel. Végül aztán sor került az eredményhirdetésre, mely igazi örömünneppé változott a testvérpár számára.

A műsort követően El Sevilla büszkén osztotta meg személyes Twitter-oldalán a srácokkal készült közös fotóját, illetve Rippel Feri is posztolta eredményeiket saját mikroblogfalára. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek