Starity

Matát vinné az Inter

2010. augusztus 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Valencia C.F. 22 éves szélsőjét nézte ki magának az olasz Internazionale. A Valencia ezen a nyáron kiárusítást rendezett legjobbjai között. Vajon Matát is elengedik?

hirdetés
Matát vinné az Inter

Mata klubja 2009 nyarán rövid időn belüli javulást ígért, de ez nem nagyon mutatkozott meg az elmúlt szezonban. Most a Valencia szerződéshosszabbítást ajánlott fel Matának, de ő ezt még nem írta alá, és ez adott reményt az olasz sztárcsapatnak arra, hogy soraiba állíthassa Juanmát. Mata augusztus 3-án adott interjút a Marcának, melyben kifejtette elégedetlenségét klubjával kapcsolatban:

Az Inter idén Bl-címet szerzett, és ez igen kecsegtető lehet a spanyol labdarúgónak. Emellett a  Valencia komoly pénzügyi gondokkal küszködik, azonban az  Internek van mit a tejbe aprítania, hiszen a Bl-cím megszerzése után sok pénzt könyvelhettek el.

Az Inter 20 millió euróért költöztetné az asztúriai játékost Milánóba, és valószínűleg a klubtól távozó Mario Balotelli helyére érkezne.

Mindenesetre a Valenciának sikerült beküzdenie magát a Bl-be, és a csapat most nemcsak eladott, hanem vett is játékosokat. Bár nem tudni, hogy lesz-e olyan erős a csapat, mint a David Villa, David Silva, Juan Mata támadósor korában volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek