Starity

Lehullt a lepel Selena Gomez albumborítójáról

2013. március 27. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez nemcsak legújabb kislemezének időpontját és a borítójának képét tette közzé, hanem azt is megsúgta, idén fel fog lépni az MTV Movie Awardson, április 14-én.

hirdetés
Lehullt a lepel Selena Gomez albumborítójáról
Fotó: Terry Richardson/Harper's Bazaar

Selena Gomez egy és fél éves kihagyás után újra teljes erővel dobja be magát a zeneiparba. Pár héttel ezelőtt tették hivatalossá, hogy áprilisban megjelenik legújabb kislemeze, s már a pontos dátumot is tudjuk: április 8-ától a boltok polcain találhatjuk a Come & Get It címet kapott korongot.

Mindezek mellett az album borítójáról is lehullt a lepel: Selena vörösbe borult, és hunyorítva pózol a kamerának. Sőt, azt is elárulta, hogy a 2013-as MTV Movie Awardson fogja először élőben elénekelni stúdiólemezének beharangozó dalát.

„Régóta ez lesz az első alkalom, hogy énekesnőként térek vissza a színpadra. Emiatt eléggé ideges is vagyok! Ugyanakkor pedig több mint egy évig szüneteltettem az énekesi pályát, és a filmesre koncentráltam helyette, ennek során rengeteg klassz emberrel dolgozhattam együtt. Úgy gondoltam, összerakom a kettőt, így az lesz az eredmény, hogy fellépek az MTV Movie Awardson. Színésznőként és énekesnőként is egyaránt részt fogok venni a díjátadón” – nyilatkozta Selena.


A Come & Get It albumborítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek